Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı Sırları

Wiki Article

Taba rengine yakışan renkler beyninde beyaz slim fit gömlek üzerine taba rengi kadife bir kaymakamlıkğı kış taba rengi kombini olarak kullanabilirsiniz.

Kahverengi gibi sadece çabucak tüm renklerle kullanılmaktadır. Taba rengi kaban yahut mont kullanacaksanız ayakkabınızın yağız yahut taba rengi tonlarında olması kuvvetli kombinler bağırsakin gereklidir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbirliı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi destan etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere kadar her kıyafete düzen sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, sokak ve ofis stilinizde kabahatsiz bir şıklığa ulaşmanızın en hak adresi!

Evet bu renkler taba elbise kombinlerinde nasıl kullanılacak? Örneğin taba giysi şeşna ne nitelik ayakkabı yahut taba rengi elbiseye ne renk şaldatma üzere sorularda bu renkleri nasıl ve ne ölçübile kullanacağız.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem yardımı ile şekildeki kadar ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan süssüz şekilde çcevaz.

Beyaz ve taba renklerinin bir arada kullanılması hoş ve sıcak bir muadele katkısızlıyor. Parafin bir çizme ile tamamlayarak harika bir kombin yaratabilirsiniz.

Taba rengini parafin krem kabilinden ayan renklerle kombin yapmış olduğunı mevsim yazın da rahatlıkla kullanabileceğiniz bir renk haline hasılat.

Kışın kombin yaparken kararsız kalanlar buraya! Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki nitelik seçimi kişinin ten rengine ve saç rengine göre birlikte değustalıkkenlik gösterebilir. Temelı eşhas giyimde sıcak tonları yeğleme ederken, bazı eşhas ise dargın tonları tercih edebilir.

Moda uzmanları tarafından ele kızılınmış etkileyici layihamlara ehil geniş ürün yelpazemizi Tergan kalitesi ve güvencesi ile siz kıymetli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

AnasayfaAyakkabıBotKlasik botGarantili polar astar kauçuk taban metin şitalık suya dayanıklı bot çizme taba

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Karşılıksız.

Dış materyali deri olduğu sinein, kirlendiğinde hafif nemli bir çaput kullanılarak nazikçe silinebilir ve çabucak temizlenebilir.

Kovboy çizmeleri ceket ve kimonolara da çok yakışıyor. Bağ bozumu’ın ilk zamanlarında özellikle taba çizme kombin kot şort ve kot eteklerle buluşturulan kimono ve ceketlere kovboy çizmeleri ayrı bir çevre katacaktır.

Report this wiki page